ТИЖДЕНЬ ДОБРОТИ

2014-02-10

доброта

Людина приходить у світ для добра. Доброта – це один із найсвітліших виявів людської душі. Доброта виражається у нашому ставленні до людей і навколишнього світу. Учні нашої школи вважають, що кожна людина має бути доброю, чесною, справедливою. І саме тому діти дуже активно відгукнулись на проведення в школі тижня Доброти. Тиждень Доброти проходив з 10.02 – 14.02.2014 року.

10.02 – відбулося відкриття тижня.

Класні керівники провели цікаві виховні години на тему «Добро починається з тебе».

Учні 3-11 класів намалювали малюнки на тему «Доброта врятує світ».

доброта

13.02 - в рамках Тижня Доброти проходила акція «Подаруй дитині іграшку». Заступник директора з виховної роботи Желізняк Л.П., педагог-організатор Міщенко І.А., соціальний педагог Петрова О.А. та члени самоврядування завітали до вихованців Ворзельського будинку дитини. Вони спілкувались з малятами, грали з ними в ігри. І в гості до малят учні школи приїхали не з пустими руками, а привезли їм подарунки. Подарунки збирали всі учні школи. Малята були дуже задоволені, а гості пообіцяли, що приїдуть до них ще.

добротадоброта

14.02. – в навчальному закладі проходив День вдячності «Поділись своїм теплом»: учні виготовляли листи – побажання своїм однокласникам, вчителям.

доброта

доброта

17.02 – проведена лінійка, на якій були підведені підсумки Тижня Доброти, висловлена подяка дітям – учасникам добрих справ. У дітей з’явилась потреба робити кожний день щось добре для своїх друзів, для своєї сім’ї, для школи.

Кiлькiсть переглядiв: 1453

Коментарi